Spectacol-concurs "Joc de Dragobete"

by Gabriela Popa last modified 2019-03-12T14:03:41+03:00
Activitatea a reunit elevii caminului intr-o seara de dans, concurs de cupluri si momente artistice realizate de elevii caministi. Scopul a fost valorizarea pe bazele trairilor de suflet, frumoase, ale relatiilor de cuplu care se stabilesc la varsta adolescentei si nu in ultimul rand....jocul care stimuleaza frumusetea varstei adolescentine.
When 06:20 PM 10:30 PM Feb 25, 2019
from to
Where Cantina Colegiului "N.V.-Karpen"
Contact Name
Contact Phone 728880637
Add event to calendar vCal
iCal

Joc, tinerete, prospetime si entuziasm de Dragobete la Colegiul National Tehnic Nicolae Vasilescu Karpen.

Elevii caministi au fost protagonistii unui eveniment cu mare incarcatura emotionala si au trecut prin furcilor caudine ale unui concurs al perechilor indragostite.

Toti spectatorii caministi au aplaudat si au participat cu entuziasm la acest eveniment unde declaratiile de dragoste au curs precum fluvial nostru la Cazane.

Probele haioase au fost pigmentate cu momente artistice ale colegilor talentati: dans de majorete, dansuri si cantece populare romanesti si moldovenesti.

Cele opt perechi concurente au incheiat acest concurs la diferente foarte mici de punctaj.

Juriul a avut o misiune grea in departajarea concurentilor. Toti ar fi meritat locul intai. Au fost frumosi, inspirati, iubitori si diafani. Inocenta si onestitatea tineretii.

Din pacate, doar trei perechi au fost pe podium:

Locul I: Micu Delia si Dobranis Ionut;

Locul II: Onofrei Alexandra si Amariutei Adrian;

Locul III: Zagorneanu Nina si Lisnic Sorin.

Seara de petrecere s-a incheiat cu o discoteca, iar DJ-ul a fost asaltat de pretentiile efervescente ale entuziastilor caministi.