Spectacol-concurs "Roadele toamnei- talente la Karpen 2018"

by Gabriela Popa last modified 2019-03-12T12:59:48+02:00
Spectacolul concurs care a avut loc pe 1 noiembrie 2018 cu elevii caministi s-a numit "Roadele toamnei-talente la Karpen". Au fost 6 echipe care au participat la concurs, formate din elevi caministi atat de la Colegiul Karpen, cat si de la alte colegii (Alcsnadri, Vrinceanu, G. Apostu) si de la liceul sportiv.
When 06:15 PM 10:45 PM Nov 01, 2018
from to
Where Cantina Colegiului "N.V.-Karpen"
Contact Name
Contact Phone 0728880637
Add event to calendar vCal
iCal
In deschiderea manifestarii au cantat ca si invitati : la vioara-Alexandra Onofrei, violonist la Filarmonica "Mihail Jora" din Bacau si ca solist- David Florin elev la Colegiul G. Apostu  si care locuieste in caminul nostru.
Cele 6 echipe au fost:
1. Legendarii- capitan Turluianu Eduard de la Col. V. Alecsandri
2. Black&White- capitan Melniciuc Margareta
3. Aici si Acum- capitan Harapu Alexandra de la Col. V. Alecsandri
4. Dreamers- capitan Matei Malina
5. Romanticii- capitan Grigoras Daniel
6. Razboinicii- capitan Vrote Andrei
Probele au fost:- momentul de prezentare a echipei
                        - momente artistice
                        - moment de toamna
                        - proba de inteligenta
 Castigatorii serii au fost echipa "Black&White" care au primit ca si premii cate un  ceas de mana si dulciuri si in plus un tort pentru toata echipa, pe locul 2 au fost "Legendarii" care au primit cate o cana termoizolanta si dulciuri.....Elevii care au fost in celelalte echipe au primit fiecare premii constand in selfie-stickuri, sau baterii externe si dulciuri.
 Tot in cadrul serii s-a desfasurat si un concurs "Miss si Mister Adolescenta 2018" tot cu elevii caministi.
La fete, titlul de Miss Adolescenta a fost castigat de Sanda Chiperi, iar titlul de Miss Popularitate a fost castigat de Bintu Stefania. Locul 2 a fost ocupat de Tingaiala Amalia si locul 3 de Matei Malina.
La baieti Mister Adolescenta 2018 a fost castigat de elevul Brici Iosif, iar titlul de Mister Popularitate i-a revenit lui Minea Denis. Pe locul 2 s-a situat Vizitiu Felix de la colegiul G.Apostu, care s-a evidentiat si in concursul pe echipe printr-un dans exceptional, el fiind in trecut participant la concursul "Romanii au talent", unde a ajuns pana in semifinale. In  cadrul acestui concurs participantii au primit ca premii: ceasuri la locul 1, rucsacel la locul 2, la locul 3 bratara de argint la fete si la baieti aparat de ras, la mentiuni esarfe, respectiv cate o sapca baietii si bineinteles, dulciuri.
Pe intreaga durata a concursului atmosfera a fost foarte frumoasa, plina de entuziasm si tinerete....elevii spectatori si-au sustinut echipele favorite cu multa caldura si prietenie si au apreciat in stilul specific adolescentilor, momentele minunate in care si-au manifestat talentul colegii lor, fie ca erau momente de teatru, fie ca erau dansuri, sau cantece sau recitarea unor poezii. 
In finalul serii au fost premiati si castigatorii concursului : "Cea mai curata si mai frumoasa camera din camin".
Locul I a fost ocupat de elevii din camerele : 220, 104, 213 si 318. Ei au primit pentru fiecare camera un televizor cu diagonala de 106 cm si un frigider. au primit si dulciuri.
Pe locul 2 au fost camerele: 215, 316, 109, 117 care au primit cate un televizor.
La locul 3 au fost 5 camere care au primit cate un frigider.
Au fost si 3 mentiuni unde s-au oferit produse de ingrijire personala si dulciuri.
Multumim Asociatiei Karpen si dlui director Remus Cazacu pentru sprijinul acordat in realizarea acestei manifestari minunate in care au fost implicati aprox 85 de elevi, precum si colegilor: prof Nechitoi Doina,  Andronic Daniela, Cucu Paul, Ionica Borza  precum si elevului Radu Alexandru.
Spectacolul a fost organizat si pregatit de pedagogii: Plescan Daniela, Popa Gabriela si Albu Radu.
A fost o seara magnifica, de neuitat!
Pozele de la eveniment se gasesc pe Facebook la adresa adolescentamedia.ro.